Arrangementen

Reserveer een van onze heerlijke arrangementen of kom gezellig spontaan een middagje langs. 

Chocolade Fondue

Voor een gegarandeerd lekkere en leuke middag hebben wij de Chocolade fondues. U wordt voorzien van een fondue houder met een waxine lichtje en een van de verschillende chocoladesmaken naar keuze.

Verder krijgt u een combinatie van fruit en zoetigheden om mee te dippen, waaronder aardbeien, stukjes banaan, druiven, koekjes en marshmallows.

High Chocolate

Voor de echte zoete kauw hebben wij de High Chocolate! Een zoete ervaring gevuld met een aantal van onze lekkerste specialiteiten. We beginnen de High Chocolate met onze kenmerkende Hotchocspoon, met of zonder slagroom.

Vervolgens krijgt u een samenstelling van verschillende zoete en hartige lekkernijen waaronder: handgemaakte bonbons naar keuze, een stukje lemon pie, verschillende variaties van onze brownie bar, sandwiches en bakjes met fruit en zoetigheden om te dippen in heerlijke gesmolten chocolade van de fondue. Een echte smaaksensatie.

Lunch

Naast alle lekkere zoetigheden beschikt Chocolate company ook nog over een breed lunch assortiment van sandwiches, salades en tosti’s. U krijgt bij de sandwiches de keuze tussen bruin en wit brood. We bieden ook vegetarische, vegan en glutenvrije opties.

Wij hebben diverse belegde broodjes waaronder: zalm, kip, kaas etc.