Zakelijk

Sint & kerst pakketten

Zoek je een zakelijke sint/ kerst cadeau of een kerstpakket? Dan ben je bij ons op het juiste adres. 
Wil je een lekkere kerstcadeau voor jouw relaties/medewerkers en geef je graag iets unieks & lekkers? Wij hebben diverse kerstcadeau’s en pakketten voor bedrijven in verschillende prijsklassen. Kijk hier naar onze Sint en Kerstfolder.
Inspireert geraakt en benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee.
 
Neem gerust contact op via: info@chcogroningen.nl of bel naar 0646339247

Relatiegeschenk

Opzoek naar chocolade als relatiegeschenk? Dan ben je bij Chocolate Company aan het juiste adres. Stel samen met ons, met keuze uit het gehele assortiment, jouw chocoladepakketten samen. Wil je bij het relatiegeschenk een kaart toevoegen met een persoonlijke tekst, dan kunnen wij dat voor je regelen. Heb je liever een eigen kaart bij de bestelling(en), dan kun je dat naar ons opsturen en dan zorgen wij ervoor dat het meegestuurd wordt met de chocolade. Chocolade bedrijfsgeschenken met een bepaald thema, zoals onze champagnetruffels als chocolade huwelijksbedankjes of een ander speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op!

Personeelsgeschenk

Luxe personeelsgeschenken voor PasenSinterklaas chocolade voor bedrijven en Kerst chocolade zijn rondom de desbetreffende feestdagen ook te vinden in ons uitgebreid assortiment. Denk aan ambachtelijk gemaakte chocoladeletters, handgemaakte chocolade kerstbomen en luxe chocolade paaseitjes of Pasen bonbons voor jullie personeel of relaties. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij je graag op tijd te bellen of te mailen om de bedrijfsgeschenken te bestellen. Je kunt altijd – vrijblijvend – een offerte aanvragen. Je kunt dit telefonisch, per mail of met het bestelformulier onderaan de pagina doen. Geef meteen door voor welke producten en welke aantallen je een offerte wil ontvangen met daarnaast duidelijk de factuurgegevens en afleveradres, zodat we de offerte – en daaropvolgend de factuur – meteen in gang kunnen zetten.